Curs de gătit la Conac

    

Conacul a fost întotdeauna o emblemă a regiunii, datorită latifundiarului Grigorescu care, acum câțiva zeci de ani, producea vin și coniac. Conacul era un loc de socializare pentru locuitorii comunei și trecători.

Ne-am dorit să păstrăm acest spirit, și, din dorința de a împărtăși secretele acestei regiuni, vom deschide porțile conacului. Cei ce își doresc să petreacă câteva ore cu noi în bucătărie, pentru a descoperi minunatele bucate regionale, gătite pe firul sezonului și a se implica direct în prepararea acestora, sunt bineveniți. 

 

Curs de gătit la Conac - cum se desfășoară:

  • Veți fi primiți cu un pahar de licoare preparată la conac
  • Vă vom povesti istoria acestuia și vă vom introduce în lumea culinară a regiunii
  • Dacă timpul ne permite, ne vom plimba prin pădure pentru a culege ierburi aromatice, ciuperci sau trufe
  • Vom pregăti împreună un meniu românesc reinventat, rafinat, pe firul sezonului
  • Vom degusta împreună meniul cu 3 feluri, acompaniat de vinurile premium din regiunea Dealu Mare și nu numai
  • La plecare veți primi din partea noastră un cadou delicios, de care să vă bucurați și acasă

 

Participanți:

  • Minim 4 persoane
  • Maxim 12 persoane
  • Pentru grupuri mai mari ne puteți contacta

 

Preț:

  • În funcție de meniul ales și de numărul de participanți 

 

Rezervați acum!