Despre noi

Terra Carpatica își propune să promoveze bogățiile culinare necunoscute ale Munților Carpați, una dintre cele mai uimitoare regiuni ale Europei. Credem că flora și fauna României dețin un potențial extraordinar pentru a oferi o înaltă gamă de produse culinare naturale, sănătoase și de cea mai bună calitate. Din păcate multe tradiții păstrate din vechime sunt date uitării, lăsând loc produselor culinare importate și comode.

Credem în conceptul slow food ce are la bază produse proaspete, sezonale, regionale și de foarte bună calitate. De aceea lucrăm cu ferme locale selectate, mici producători, vânători și producători de vin din regiune. Bazându-se pe vechea tradiție culinară românească demult uitată, maeștrii noștri bucătari adaugă un strop de internațional produselor din Grădina Carpaților. Dorim să creăm o bucătărie fusion unică: „Taste the different side of Romania!”.

Portfoliu nostru:

  • Organizarea tururilor și evenimentelor culinare
  • Cursuri de gătit și ateliere pentru produse artizanale
  • Servicii de catering pentru evenimente corporate și grupuri de turiști
  • Producerea artizanală și distribuția produselor și suvenirurilor culinare carpatine

 

"Rafinețuri" este linia nostră de produse artizanale. Rafinețuri sunt produse la sediul nostru, Conacul Grigorescu din Rătești -unul dintre cele mai frumoase conace de pe Valea Buzăului.

Pentru delicatesele noastre folosim numai fructe, legume, ciuperci și ierburi aromatice din pădurile înconjurătoare, livezi și grădina proprie.

Toate produsele sunt preparate în mod tradițional, cu un adaos de "rafinețe" și nu conțin conservanți și coloranți.

 

Mai multe informații găsiți pe site:

www.terracarpatica.com