Termeni si conditii

TERMENI ÅžI CONDIÅ¢II

INFORMAÅ¢II GENERALE

Acest site este întreținut și administrat de: S.C. Terra Carpatica S.R.L. Str. Bisericii nr.76, Rătești, Jud. Buzău

Date Registrul Comerțului: RO28333978, J10/365/2011

IBAN(RON) RO66BTRLRONCRT0V11882201, Banca: Banca Transilvania

Vă rugăm să citiți  “termenii și condițiile” de utilizare ale acestui site ce vor fi înțelese ca un contract de vânzare – cumpărare între S.C. Terra Carpatica S.R.L – prin magazinul www.rafineturi.ro și orice persoană (fizică sau juridică) ce va face o comandă online prin intermediul acestui site

S.C. Terra Carpatica S.R.L își rezervă dreptul de a aduce modificări în conținutul site-ului fără o notificare prealabilă. În cazul în care o comandă nu poate fi livrată din aceste cauze, proprietarul site-ului poate anula comanda în urma notificării clientului, în cel mai scurt timp posibil.

Pentru orice nelămurire cu privire la informațiile conținute în acest site, vă rugăm să ne contactați.

PREÅ¢UL PRODUSELOR

Prețurile sunt afișate pe site în lei și anume: LEI (RON) cu TVA. Modificare acestora pe site se va face fără notificare prealabilă.

TERMENUL DE VALABILITATE

Produsele noastre poartă termenul de valabilitate ștanțat.

În maxim 48 de ore de la livrarea produsului, în cazul depistării unor probleme, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai în ambalajul original și împreună cu originalele documentelor tranzacției respective.

În acest caz, acestuia i se poate înlocui respectivul obiect cu unul identic sau, în cazul în care un produs nu mai este disponibil, acesta poate fi înlocuit cu un altul, cu o notificare prealabilă către client și numai cu acordul acestuia.

DAUNE DE TRANSPORT

Dacă din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat să anunțe aceste daune, reclamațiile referitoare la coletele expediate se vor primi în termen de 24 de ore de la livrare.

Clientul poate solicita returnarea produsului/produselor, numai în ambalajul original și împreună cu originalele documentelor tranzacției respective. În acest caz, acestuia i se poate înlocui respectivul obiect cu unul identic sau, dacă acest lucru nu este posibil, cu unul similar sau suma plătită va fi rambursată. 

COLETELE NERIDICATE ÅžI RETURNATE

Clientul nu este exonerat de obligația de a plăti factura în cazul în care, produsele sunt trimise și neridicate de către client în termen de 5 zile. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur vor fi evidențiate și adăugate la factura comenzii returnate fără un motiv întemeiat. În acest caz S.C. Terra Carpatica S.R.L. își rezervă dreptul de a cere plata integrală a facturii cât și a cheltuielilor de curier tur - retur.

TAXE SUPLIMENTARE

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție. S.C. Terra Carpatica S.R.L. nu percepe nicio taxă suplimentară la cumpărarea produsului. Pentru orice taxă percepută suplimentar, la cererea expresă a clientului pentru ambalaje speciale sau altele, această taxă va fi anunțată clientului și va fi suportată de către acesta.

MODALITÄ‚Å¢I DE PLATÄ‚

  • Ramburs/numerar la livrare
  • Ordin de plată

 

LIVRAREA COMENZII

Comenzile se vor livra de 2 ori pe săptămână, lunea și joia.

În cazul în care clientul solicită expres livrarea în alte perioade, acest lucru poate fi discutat via mail sau telefonic.

În cazul efectuării plății prin Ordin de Plată bancar, termenul de livrare se calculează din momentul intrării sumei în contul SC Terra Carpatica SRL.

TRANSPORTUL

Costul transportului va fi evidențiat separat de cel al produselor comandate, atât în e-mail-ul de confirmare al comenzii precum și pe factura ce însoțește comanda.

DATELE PERSONALE

Folosirea datelor personale din formularul de comandă se va face de către SC Terra Carpatica SRL numai în scopul prelucrării și efectuării livrării, informarea cumpărătorilor cu privire la organizarea unor evenimente sau eventuale promoții ale magazinului.

 

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

TEL INFO - CONSUMATOR: 0800-080999 - linie gratuita