Cornul abundenței și pitorescul buzoian pot fi descrise cel mai bine toamna. Atunci târgurile oferă cele mai multe legume și fructe, miresmele lor se ridică peste sate, culorile parcă ar fi puse pe pânză de pictori celebri. Printre toate acestea se regăsesc și gutuile, venite de undeva din zona Caucazului și aclimatizate în zonele deluroase.
Aroma de neuitat a toamnei se regăsește în dulceața de gutui, la care am adăugat frunze de drușaim – o mușcată parfumată ce provine din Africa de Sud, Zimbabue și Mozambic. Așa am înobilat această dulceață pe care sper să o apreciați la fel de mult ca și mine.
Ingrediente :
Gutui, zahăr, lămâie, ienibahar, drușaim
Conținut: 106 ml
Sfaturi de servire:
Am servit fois-gras de casă lângă această dulceață pentru a-I întregi gustul fois-gras-ului și a-l duce la un alt nivel. Papanașii cu smântână de casă și dulceață de gutui cu drușaim sunt o minune! De la clătite și până la rață la cuptor, această dulceață versatilă vă poate face să redescoperiți și să reinterpretați celelalte preparate. Merită încercat!
Produs natural fără conservanți.